# | اسم الأستاذ | كلية | عنوان البحث | اسم المجلة | سنة النشر | ملف البحث | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | علي عذافة طعمة | كلية الزراعة | عزل وتوصيف بكتيريا Bacillus velezensis: دراسة آلياتها كعامل فعال لمكافحة ذبول الفيراسيليوم في الباذنجان | الحدود في انظمة الغذاء المستدامة | 2025 | iracug9q1wh4xoy.pdf | |
2 | حيدر علي كريم | كلية الزراعة | Effect of Method and Concentrations of Adding Dry Baker’s Yeast Extract on the Growth and Yield of Green Fava Bean (Vicia faba L.) | IOP Conference Series: Earth and Environmental Scienc | 2025 | 8wxf0r4s7aouj2h.pdf | |
3 | علي جاسم محمد | كلية الزراعة | Analysis of Potential Genes, Oxidative, Metabolic, and Hormonal Markers Associated with Postpartum Disorder Susceptibility in Barki Sheep (Ovis aries) | Veterinary Sciences | 2025 | b_6voz0i47lwcuf.pdf | |
4 | حيدر خلف محمد | كلية الزراعة | تقييم نوعية المياه الجوفية وملاءمة الري لبعض الآبار المختارة في محافظة ميسان، العراق | علوم الارض والبيئة | 2025 | 8xth97kqobm_d0g.pdf | |
5 | عباس لعيبي عبيد | كلية الزراعة | Security Encryption Processes Based on Deep Learning Systems | Journal of Information Hiding and Multimedia Signal Processing Ubiquitous International | 2025 | if_v0u3a2dgy98p.pdf | |
6 | عباس لعيبي عبيد | كلية الزراعة | Application of machine learning in predicting sources of water pollution in the Euphrates and Tigris rivers in Iraq | International Journal of Aquatic Biology | 2025 | 30i4jm7_o1wpbdl.pdf | |
7 | عزالدين خزعل نجم | كلية الزراعة | Green synthesis of silver nanoparticles using Trema Orientalis (L.) extract and evaluation of their antibacterial activity | Green Chemistry Letters and Reviews | 2025 | vcjgu7b3fiom0yl.pdf | |
8 | اسعد شامل عطية | كلية الزراعة | Survival and Viability of Limosilactobacillus reuteri Bacteria: A Comparative Study between Free and Microencapsulated Forms under Gastrointestinal and Thermal Stress Conditions | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science (EES) | 2025 | 4a8bn7ywgod3m5c.pdf | |
9 | اسعد شامل عطية | كلية الزراعة | Effect of Encapsulated Bacteria Limosilactobacillus reuteri on the Physicochemical, Microbial, and Sensory Characteristics of Yogurt Produced from Sheep's Milk | Earth and Environmental Science (EES) | 2025 | 9d3z7trgxsf0ao6.pdf |
الأبحاث المنشورة
جار التحميل...
جارٍ الحفظ...
جار التحميل...